GREEN CARNI MAX

GREEN CARNI MAX

Код на продукта:GREEN CARNI MAX с Три-Амино формула
Наличност:В наличност
Цена: 28,00 лв.

Комбинира три важни аминокиселини в лесна за прием форма

  • Забързва мастния метаболизъм
  • Поддържа фокуса и концентрацията
  • Активизира жизнената сила и енергия

Green CarniMax е мощна комбинация от съставки подпомагащи горенето на излишните мазнини и аминокиселини за укрепване и развитие на мускулатурата. Нашата иновативна формула за контрол на теглото и повишаване на енергията съдържа проверени съставки като Ацетил-L-Карнитин, L-Карнитин Л-Тартрат и екстракт от зелен чай.

L-Карнитин Л-Тартрат и Ацетил-L-Карнитин играят важна роля в метаболизма на мазнините. Те отговарят за транспортирането на мазнините до клетъчния енергиен център (митохондриите), като по този начин се освобождава енергия. Освен това L-Карнитин Л-Тартрат предпазва мускулните влакна от увреждане и съкращава времето за възстановяване. Приемът на GREEN CARNI MAX ще засили и защитните функции на организма, тъй като ЛКЛТ и АЛК притежават силни антиоксидантни свойства.

Добавеният екстракт от зелен чай в GREEN CARNI MAX спомага за укрепването на тялото, поради високото съдържание на полифеноли – мощни антиоксиданти.  Редица изследвани сочат, че консумацията на зелен чай може безопасно да повиши термогенезата и да стимулира изгарянето на мазнини. Зеленият чай насърчава тялото да използва мазнините като енергиен източник.

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 2 капсули, два пъти дневно, преди хранене с 240 мл. вода. Не превишавайте препоръчителната дневна. Този продукт трябва да се използва в съчетание балансирана диета и подходяща тренировъчна програма.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 30

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър