IMMUNE C 60 CAPS

IMMUNE C 60 CAPS

Код на продукта:IMMUNE C 60 CAPS
Наличност:В наличност
Цена: 35,00 лв.
  • Подсилва имунната система 
  • Защитава клетките от свободни радикали 
  • Облекчавата умората 
  • Стимулира мозъчната дейност 

В днешно време човешкия организъм е атакуван постоянно от различни бактерии, вируси и свободни радикали. Това отслабва имунитета и ускорява клетъчното стареене. 

Naturalico ® Immune C е нова подобрена формула на витамин С с добавени 50 мг висококачествен цинк който подсилва имунната система и подобрява цялостното здраве. Допълнителната суплементация на тези два нутриента е задължително, тъй като често набавеното количество чрез храната е крайно недостатъчно. Приемът на продукт, който комбинира витамин С и цинк, може да облекчи симптомите на настинки и грип и да засили антиоксидантните функции на организма. Балансът между антиоксиданти и свободни радикали е необходим за постигане на оптимални физиологични функции. 

Immunе C облекчава умората, бори се със свободните радикали, подпомага дейността на сърдечно-съдовата система и благоприятства мозъчната дейност. Добавен е екстракт от шипка за максимално усвояване и действие. 

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане 30 минути преди хранене или 2 часа след. 

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60  

 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър