CLA 80%

CLA 80%

Код на продукта:CLA 80%
Наличност:В наличност
Цена: 38,00 лв.

CLA 80%

  • Намалява подкожните мазнини

  • стимулира изграждането на чиста мускулна маса

  • Ускорява метаболизма

 

Свързаната линолова киселина, известна още като CLA е естесвена полиненаситена мастна киселина, която участва в редица клетъчни метаболитни процеси и играе важна роля в поддържане на добро здраве и постигане на оптимална композиция на тялото.

CLA помага за намаляване на телесните мазнини и предпазва мускулните влакна от увреждане. В днешно време повечето от преработени храни на пазара са лишени от CLA. Липсата на тази киселина в храната нарушава обмяната на веществата. Тя подпомага пълното навлизане на глюкозата в мускулните клетки, като по този начин предотвратява преобразуването й в мазнина. CLA регулира производството на два хормона лептин и резистин, които са в тясно взаимодействие с инсулина и повлияват апетита и натрупването на мастна тъкан. CLA също така действа като мощен антиоксидант, който помага за укрепване на имунната система и съпротивителните сили на организма. Най-добрият начин да се достави CLA на тялото в чиста форма е чрез добавки.

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 3 софтгел капсули на ден, за предпочитане с храната.

 

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчван ата доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 3 софтгел капсули

Дози в опаковка: 30

 

Комбинации: 

Подходящи комбинации на CLA 80% са: 

CLA 80% + L-CARNITINE TARTRATE 

CLA 80% + GARCINIA CAMBOGIA

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър