L-CARNITINE TARTRATE

L-CARNITINE TARTRATE

Код на продукта:L-Carnitine L-Tartrate
Наличност:В наличност
Цена: 31,00 лв.

L-Carnitine L-Tartrate

  • Стимулира изгарянето на излишните мазнини
  • Ускорява времето за възстановяване
  • Засилва енергиния метаболизъм

L-Карнитин Тартрат на Naturalico е ефективна хранителна добавка, която подпомага намаляването на мазнините, като насърчава тялото да ги използва за основен източник на енергия.

L-Карнитинът е  естествено срещащо се в човешкото тяло съединение със структура наподобяваща аминокиселина, затова често е възприеман като такава. Приемът на L-Карнитин под формата на добавки има множество ползи за организма. Той играе основна роля в мастния метаболизъм и производството на енергия. Отговорен е за транспортирането на дълговерижните мастни киселини до клетъчния енергиен център (митохондриите), където те биват изгаряни и преобразувани в основен източник на енергия.

Naturalico L-Карнитин Тартрат е изключително подходяща хранителна добавка за атлети подложени на интензивно физическо натоварване. Той предпазва мускулните влакна от увреждане в резултат на тежките тренировки като предотвратява натрупването на млечна киселина и съкращава времето за възстановяване. Приемът на карнитин спомага за подобряване на спортните резултати и възстановяването на мускулния гликоген.

Ползите от L-Карнитинът не спират дотук. Освен, че стимулира тялото да гори повече мазнини като предотвратява натрупването им в скелетните мускули, черния дроб и сърцето, тази аминокиселина има силно антиоксидантно действие и подпомага за отстраняването на остатъчните метаболитни продукти от клетките. По този начин L-Карнитинът изпълнява двойна роля в производството на енергия – веднъж чрез транспортирането на мазнините и втори път чрез изхвърлянето на отпадъчните продукти, образувани при производството на тази енергия.

Препоръчителен прием:

Като хранителна добавка, приемайте по 2 капсули, два пъти дневно, преди хранене с 240 мл. вода. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Този продукт трябва да се използва в съчетание с балансирана диета и подходяща тренировъчна програма.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 30

 Комбинации:

L-Карнитинът може да се комбинира успешно с почти всички хранителни добавки от продуктовата гама на Naturalico. Той не стимулира нервната система с цел максимално изгаряне на мазнини, което го прави подходящ за съчетание с термогенни фет-бърнъри и продукти стимулиращи производството на тестостерон.

 

Подходящи комбинации:

L-Carnitine L-Tartrate + Fat Burner Complex

L-Carnitine L-Tartrate + Carb Blocker Max

L-Carnitine L-Tartrate + NettleMax

L-Carnitine L-Tartrate + Herbal Water Away

L-Carnitine L-Tartrate + Herbal Diuretic

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър