RESVERATROL 60 CAPS

RESVERATROL 60 CAPS

Код на продукта:RESVERATROL 60 CAPS
Наличност:В наличност
Цена: 64,00 лв.
  • Подпомага сърдечно-съдовата дейност 
  • Намалява възпаленията 
  • Увеличва енергийните нива
  • Забавя клетъчното стареене

Ресвератролът е растително съединение, което е антиоксидант. Той се извлича основно от кожата и семките на грождето и горските плодове. Суплементите с ресвератрол притежават много свойства , които благоприятстват цялостното здраве, включително мозъчната дейност и сваляне на кръвното налягане. 

Naturalico® Resveratrol съдържа 200 мг в доза от този ценен антиоксидант, с която се постигат оптимални резултати от приема. Като един от най-потентните натурални суплементи ресвератролът подпомага когнитивната функция, защитава клетките и забавя клетъчното стареене, балансира нивата на кръвно налягане, поддържа сърдечно-съдовата система и повишава енергийните нива. 

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсуладневно, за предпочитане с храната.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60  

 

 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър