ULTRA VITAMIN D-3 SUPER HIGH POTENCY

ULTRA VITAMIN D-3 SUPER HIGH POTENCY

Код на продукта:ULTRA VITAMIN D-3 SUPER HIGH POTENCY
Наличност:В наличност
Цена: 46,00 лв.
  • Високо концентрирана формула 5000 единици  или 125 микрограма в доза 
  • Подсилва имунната система
  • Подобрява функционалността на костите,ставите и мускулите
  • Благоприятства нервната система 
  • Повишава нивата на енергия 


Витамин Д е мастно-разтворим витамин, който подобрява усвояването на калций и фосфор. Точните количества витамин Д, калций и фосфор в организма за от жизнено важно значение за изграждането и поддържането на здрава костна система. Освен това витамин Д подпомага имунната система и засилва защитните функции на организма в борба срещу вируси. Витамин Д 

Витамин Д се синтезира от организма при излагане на слънчева светлина. С напредването на годините телата ни започват да усвояват все по-малко и по-малко ефективно важните хранителни вещества, витамини и минерали, включително и витамин Д. Поради тази причина се препоръчва допълнителния прием чрез хранителни добавки. Дефицитът на витамин Д води до отслабване на имунната система и до по-голяма податливост от заряване с вируси. Освен това дефицитът на витамин Д води и до по-лоша инсулинова чувствителност и нарушения в половите хормони като тестостерон и естроген. Vitamin D-3 High Potency на Naturalico е под формата на бързо усвоими софтгел капсули тип "перла" с висока концентрация.

 

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 софтгел капсула на всеки 3 дни, за предпочитане с храна, богата на мазнини.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 1 софтгел капсула

Дози в опаковка: 60

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър