BCAA 2:1:1 TABS

BCAA 2:1:1 TABS

Код на продукта:BCAA 2:1:1 TABS
Наличност:В наличност
Цена: 99,00 лв.
  • Подпомага покачване на чиста мускулна маса 
  • Подобрява физическото представяне 
  • Значително облекчава умората 
  • Увеличава силата, енергията и издръжливостта 

Аминокиселините с разклонена верига, понзати още като BCAA, са три аминокиселини с разклонена молекулярна структура: L-левцин, L-валин и L-изолевцин. Те са наричат есенциални или незаменими, т.е. човешкият организъм не ги синтезира по естествен път и се налага техният допълнителен приемчрез храна и хранителни добавки. 

Приемът на BCAA облекчава мускулната умора след тежка физическа активност и компенсира загубата на белтъчини. Обмяната на BCAA се извършва в скелетната мускулатура и аминокиселините се използват за енергия по време на по-продължителни физически активности. Освен това BCAA подобряват транспортирането на глюкоза в организма и подобряват обмяната на гликоген. 

Всяка таблетка BCAA 2:1:1 на Naturalico® съдържа оптималното количество аминокиселините с разклонена верига в най-ефективното съотношение 2:1:1 в полза на L-левцина. Левцинът е мощен стимулатор на синтеза на белтъчини, осовно через активирането на mTOR пътищата. 

 BCAA 2:1:1 на Naturalico®  съдържа и 1800 мг цитрулин малат във всяка доза. Той увеличава синтеза на азотен оксид, подобрява кръообръщението, дункционирането на мускулите и облекчава умората. 

Препоръчителна доза: 

Като хранителна добавка риемайте 3 таблетки дневно, 30-45 минути преди тренировка. За да постигнете максимални резултати, приемайте и 3 таблетки непосредствено след тренировка. 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър