COCONUT OIL

COCONUT OIL

Код на продукта:COCONUT OIL
Наличност:няма
Цена: 32,00 лв.

Coconut Oil (Кокосово масло)

  • Подобрява метаболизма и подпомага отслабването

  • Допринася за цялостното здраве на организма

  • 1,5 гр MCT’s в доза

  • Нерафинирано, студено пресовано, органично кокосово масло

Кокосовото масло на Naturalico® е нерафинирано и студено пресовано, идеално за всички, които се стремят към здравословен начин на живот. Комбинира се чудесно с режим за редукция на теглото. Кокосовото масло помага за поддържането на здравословни нива на холестерола и благоприятства здравето на сърцето и имунната функция. Освен това, влияе добре на кожата и косата. Кокосовото масло е с високо съдържание на наситени мазнини, наречени средноверижни триглицериди (MCT’s). Тялото може лесно да усвои тези мастни киселини и да ги използва за енергия. MCT’s, в действителност, могат да подпомогнат отслабването. Те засилват усещането за ситост и подобряват метаболизма. Мастните киселини съдържащи се в кокосово масло се превръщат в кетони, които контролират апетита.

Naturalico® използва нерафинирано студено пресовано масло за своите софтгел капсули. Не са използвани разтворители по време на екстракцията.

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 3 софтгел капсули на ден, за предпочитане с храната.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчван ата доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 3 софтгел капсули

Дози в опаковка: 30

 

Подходящи комбинации на са: 

COCONUT OIL + GREEN PROTEIN

COCONUT OIL + L-GLUTAMINE POWDER

COCONUT OIL + CREATINE MONOHYDRATE

 

 

 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър