COENZYME Q-10 100 MG

COENZYME Q-10 100 MG

Код на продукта:COENZYME Q-10 100 MG
Наличност:В наличност
Цена: 38,00 лв.
  • Забавя стареенето на кожата 
  • Притежава мощни антиоксидантни свойства 
  • Стимулира клетъчната енергия 
  • Благоприятства сърдечното и съдовото здраве 


Коензим Q10 (CoQ10) е мощен антиоксидант, който се синтезира в човешкото тяло, предпазва клетките от преждевременно стареене и благоприятства сърдечното здраве. С течение на годините, обаче, неговото количество в човешкото тяло рязко започва да намалява и допълнителният прием е силно препоръчителен. От огромно значение е чрез приема на хранителни добавки да се запълни липсата на коензим Q10, за да гарантира активен начин на живот и да се предпазим от преждевременно остаряване. 

Висококачествената и ефективна формула на Naturalico®  комбинира CoQ10 с натурален витамин Е с цел поддържане на здравословни нива на кръвното налягане и на холестерола и насърчаване на артериалното и сърдечно-съдовото здраве. Коензимът Q10 не само защитава сърдечните клетки, но и всички клетки в човешкото тяло. Той подсилва имунната система и благоприятства нервната система. CoQ10 има anti-age ефект, благодарение на това, че подобрява епидермалния слой на кожата. Добавеният витамин Е, на свой ред, допълва благоприятните ефекти на CoQ10 и осигурява подкрепа на сърцето и кожата, както и спомага с борбата срещу свободните радикали. 

 

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте 1 софтгел капсула веднъж или два пъти дневно. За максимално усвояване е препоръчително да приема софтгел капсулите с храни, богати на мазнини. 

 

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 2 софтгел капсули 

Дози в опаковка: 30

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър