NMN

NMN

Код на продукта:NMN
Наличност:В наличност
Цена: 188,00 лв.
  • Спомага за намаляване на признаците на стареене по натурален път
  • Предовратява клетъчното разпадане
  • Повишава енерийните нива
  • Подсилва когнитивната функция

NMN (никотинамид мононуклеотид) е природен дериват на витамин В-3, който се среща в човешкия организъм. NMN е и междинен предшественик на НАД+ - есенциален компонент на множество клетъчни процеси, които участват във важни метаболитни функции. Приемът на NMN като част от дневния ви режим предлага благоприятни действия като: забавяне на процеса на стареене, повече енергия и възстановяване на клетъчния метаболизъм.

NMN на Naturalico® съдържа 500 мг никотамид мононуклеотид, който ви подържа млади, а с приема на НМН превключваме основния си източник на енергия от глюкоза към мастни киселини. Имайки това предвид, приемът на НМН допринася и за отслабването. Освен това е доказано, че приемът на НМН подобрява и мисловната дейност и когнитивната функция.

 

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка приемайте по 2 капсули дневно сутрин с храната.

 

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 30


 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър