PEA

PEA

Код на продукта:NATURALICO PEA
Наличност:В наличност
Цена: 69,00 лв.

Naturalico® PEA:

 • Облекчава болката и дискомфорта по естествен път
 • Насърчава здравословния възпалителен отговор
 • Подпомага здравето на мозъка

Открийте силата на Naturalico® PEA и се насладете на ежедневие с по-малко болка и повече функционалност! Палмитоилетаноламидът (PEA) е забележително съединение, широко проучвано заради изключителните си ползи за здравето. Този сравнително нов суплемент намира приложение основно при третиране на хронична болка (дълготрайна болка, например при остеоартрит).

Какво представлява палмитоилетаноламидът (PEA) и как действа?

PEA действа противовъзпалително и болкоуспокояващо. Това е мастна киселина, която се среща естествено в организма и се съдържа в богати на протеини храни като яйчен жълтък, соя и месо. PEA е модулатор на глиалните клетки. Тези клетки на централната нервна система освобождават възпалителни вещества, които въздействат на невроните, усилвайки болката. С течение на времето палмитоилетаноламидът привежда свръхактивните рецептори за болка в състояние на покой. Той не води до пристрастяване и не са известни значителни странични ефекти. Това превръща PEA в отлична алтернатива на много популярни болкоуспокояващи средства. Също така няма данни да взаимодейства с други лекарства.

За какво помага Naturalico® PEA?

Палмитоилетаноламидът изпълнява широк спектър от биологични функции, свързани с хроничната и невропатичната болка и възпалението. При хронична болка нивата на PEA са ниски, тъй като постоянно трябва да потискат свръхактивната имунна система. Допълнителната суплементация помага на организма да потисне превъзбудените нерви и по този начин да редуцира болката. Състоянията, при които Naturalico® PEA може да окаже благоприятен ефект, включват:

 • Синдром на карпалния тунел
 • Периферна невропатия, предизвикана от химиотерапия
 • Диабетна невропатия
 • Зъбна болка
 • Фибромиалгия 
 • Болки в кръста
 • Мигрена
 • Остеоартрит
 • Ишиас
 • Тригеминална невралгия

Naturalico® PEA подпомага естествената способност на тялото ви да се справя с ежедневните болки и напрежения. Едно от основните предимства на Naturalico® PEA е способността му да насърчава здравословен възпалителен отговор, като намалява дискомфорта и улеснява движението за активен начин на живот. Освен това потенциалът му да подпомага здравето на мозъка и да поддържа доброто състояние на нервната система го прави чудесно решение за подобряване на цялостната ви жизненост.

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка приемайте по 1 или 2 капсули дневно по време на хранене или по препоръка на медицински специалист.

Доза: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в доза: PEA (палмитоилетаноламид) 500 mg

Други съставки: желатин, магнезиеви сол на мастни киселини, силициев диоксид

Внимание: Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене. Не превишавайте препоръчителната доза. Бременни или кърмещи жени, деца и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват тази или друга хранителна добавка. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение е нарушено. Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър