Zinc L-Carnosine

Zinc L-Carnosine

Код на продукта:Naturalico Zinc L-Carnosine
Наличност:В наличност
Цена: 48,00 лв.

Naturalico® Zinc L-Carnosine:

  • Поддържа здравословната среда на стомашната лигавица
  • Подпомага храносмилането
  • Намалява стомашния дискомфорт

Комбинацията от L-карнозин и цинк има благоприятен ефект върху лигавицата на стомаха и червата, което е от съществено значение за доброто храносмилане. Помага за поддържане на здравословен баланс в стомашно-чревния тракт, като потиска растежа на Helicobacter pylori – грам-отрицателна бактерия, която се среща при около 50 % от населението на света и е сред основните причини за гастрит и пептични язви.

Ефективността на Naturalico® Zinc L-Carnosine се дължи на забележителната комбинация от цинк и дипептида L-карнозин под формата на съединението PepZinGI®. Тази патентована  хелатна форма на минерала цинк има способността да въздейства директно върху клетките на стомашната лигавица. Когато цинкът е свързан с L-карнозин, той се разпада в стомаха по-бавно и има възможността да оказва благоприятния си ефект за по-дълъг период от време.

Naturalico® Zinc L-Carnosine е естествен, щадящ комплекс, който има силен стомашнопротективен ефект. Той защитава клетките на стомашната лигавица от вредното въздействие на свободните радикали и намалява риска от развитие на гастрит. Предотвратява киселинния рефлукс и свързаните с него проблеми. Naturalico® Zinc L-Carnosine е вашият път към здрава и правилно функционираща храносмилателна система!

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка приемайте по 1 капсула дневно 30 минути преди хранене.

Доза: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в доза (една капсула): Цинк (от PepZinGI® Zinc-Carnosine) 8 mg (80%*); L-карнозин (от PepZinGI® Zinc-Carnosine) 29,5 mg.

*Референтни стойности на хранителните вещества

Други съставки: желатин (капсула), магнезиеви сол на мастни киселини, силициев диоксид

Внимание: Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене. Не превишавайте препоръчителната доза. Бременни или кърмещи жени, деца и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват тази или друга хранителна добавка. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение е нарушено. Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър