ADVANCED GREEN TEA EXTRACT

ADVANCED GREEN TEA EXTRACT

Код на продукта:ADVANCED GREEN TEA EXTRACT
Наличност:В наличност
Цена: 29,00 лв.

·         Насърчава здравето на сърдечно-съдовата система

·         Подобрява физическата работоспособност и изгарянето на мазнини

·         Отличен източник на антиоксиданти

Advanced Green Tea Extract е напълно натурален продукт с екстракт от зелен чай и витамин С. Консумацията на зелен чай има положителен ефект върху цялостното състояние на организма. Това растение е отличен източник на антиоксиданти, наречени катехини, които предпазват клетките на организма от вредното влияние на свободните радикали. Те укрепват имунната система, благоприятстват здравето на сърдечно-съдовата система и стимулират изгарянето на мазнини. Зеленият чай ви помога да останете будни и енергични, благодарение на съдържанието си на чист кофеин. Епигалокатехин галат (EGCG), е един от основните антиоксиданти, намиращи се в зеления чай, стимулира здравословното отслабване, подобрява метаболизма и окислението на мазнините. Добавеният витамин C е важен елемент за оптималното функциониране на ензимите, които разграждат храната и съдействат за правилното усвояване на хранителните вещества.

Naturalico Green Tea Extract е напълно чист и мощен екстракт, стандартизиран до 98% съдържание на полифеноли за максимална антиоксидантна активност.

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане преди хранене.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 1 капсули

Дози в опаковка: 60 

Подходящи комбинации на Advanced Green Tea Extract са:

Advanced Green Tea Extract + Ultra Antioxidant Formula

Advanced Green Tea Extract + Natural PreHeat 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър