OCULAR SUPPORT

OCULAR SUPPORT

Код на продукта:OCULAR SUPPORT
Наличност:В наличност
Цена: 34,00 лв.
  •          Поддържа здравето на очите
  •          Силна антиоксидантна активност
  •          Подпомага функцията на сърдечно-съдовата с-ма

Ocular Support е мощна комбинация от естествени антиоксиданти, които действат като ефикасно натурално средство за подобряване на зрението.

Силното антиоксидантно действие на екстрактът от гроздови семки се дължи на високото му съдържание на флавоноидни съединения, наречени проантоцианидини. Проучванията показват, че те са от 20 до 50 пъти по-ефективни от бета-каротин или витамини C и E в борбата срещу свободните радикали. Чрез подхранване стените на кръвоносните съдове и участие в други възстановителни функции, екстрактът от гроздови семки помага за регулиране на кръвното налягане и здравето на сърцето.  

Приемът на Ocular Support спомага за предотвратяване на очни заболявания свързани с напредването на възрастта, като дегенерация на макулата. Освен това съдейства и за защитата на очите от вредните въздействия на околната среда – UV-лъчи, изкуствено осветление и тн. В допълнение, сме добавили и витамин C за поддържане на оптимално здравето на клетките.

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула дневно.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60 

Подходящи комбинации на Ocular Support са:

Ocular Support + Advanced Green Tea Extract;

Ocular Support + Ginkgo Biloba Extract

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър