MCT Oil

MCT Oil

Код на продукта:MCT Oil
Наличност:В наличност
Цена: 32,00 лв.

MCT Oil 1000mg (от натурално кокосово масло)

  • Осигурява продължителна енергия

  • Подобрява метаболизма

  • Спомага за поддържане на здравословно тегло

Средноверижни триглицериди или MCT’s са форма на наситени мастни киселини, които имат многобройни ползи за здравето. МСТ се обработват от черния дроб, което означава, че лесно биват оползотворявани като източник на енергия, вместо да се трупат под формата на мазнини. МСТ са по-малки по размер, което позволява по-добра и лесна клетъчна пропускливост за незабавна енергия.

Naturalico® MCT Oil е с 100% чист произход от нерафинирано кокосово масло. И не съдържа палмово масло.

Средноверижни триглицериди са идеалното средство за поддържане на здравословно тегло. Те оказват термогенен ефект и подобряват вашия метаболизъм. MCT Oil поддържа здравословна чревна среда, поради способността му да се бори с вредни бактерии, вируси, гъбички и паразити. Освен това, MCT Oil притежава мощни антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Препоръчителен прием:

Като хранителна добавка приемайте 3 софтгел капсули дневно, за предпочитане с храната.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 3 софтгел капсули

Дози в опаковка: 30

 

 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър