NETTLE MAX

NETTLE MAX

Код на продукта:NettleMax с листа от органична коприва
Наличност:В наличност
Цена: 28,00 лв.

NettleMax с листа от органична коприва

  • Повишава нивата на тестостерон
  • Поддържа здравето на простатата и уринарния тракт
  • Отличен помощник при проблеми с дихателната система

Какво представлява копривата?

Копривата е позната още от векове и е била използвана широко в народната медицина заради силното си лечебно действие. Тя е ценен източник на полезни вещества като витамини C, K, D, E, B2, каротин, желязо, калций, манган, калий, цинк, магнезий, мед, кобалт, сяра. Както и на биологично активните вещества хистамин, серотонин, ацетилхолин, хиперин, ситостерол и други.

Защо е полезна?

Някои от най-ефикасните свойства на копривата са свързани с подпомагане здравето на простатата и дихателните пътища. Употребата й благоприятства лечението на доброкачествена простатна хиперплазия.

Naturalico NettleMax съдържа стандартизиран екстракт от органична коприва (Urtica dioica). Тази билка притежава мощни противовъзпалителни и диуретични свойства. Помага за третирането на проблеми свързани с уринарния тракт и артрит. Освен за пикочните пътища приемът на коприва е препоръчителен и за здравето на отделителната система, заради способността на билката да регулира работата на стомаха.

Листата от коприва имат кръвоспиращо, диуретично, омекчаващо, антианемично, противоревматично действие, влияят благотворно върху обмяната на веществата, понижават нивата на кръвната захар. Копривата изхвърля отпадъчните вещества от организма, като едновременно с това стимулира бъбреците да отделят урина. Растението активизира и защитите функции на организма.

Друго основно предимство на екстракта от коприва е свързано със способността на растението да подпомага увеличаването на мускулната маса по естествен начин, като повишава нивата на свободния тестостерон в тялото. Това води до подобрен тренировъчен капацитет и издръжливост, както и повишено либидо. За разлика от други хормонални и прохормонални препарати, стандартизирания екстракт от коприва на Naturalico има изразено анаболно действие без да влияе негативно върху здравето.

Кой може да приема хранителни добавки с екстракт от коприва?

Дори да не страдате от някои от горепосочените проблеми може всеки ден да приемате екстракт от органична коприва, ако желаете да повишите работоспособността, фокуса и концентрацията си. Приемът на Naturalico NettleMax ще премахне неприятното чувсто на умора и отпадналост и ще ви зареди с енергия за целия ден, заради високото си съдържание на желязо и други полезни вещества. Продуктът е подходящ, както за мъже, така и за жени.

Препоръчителен прием:

Като хранителна добавка, приемайте по 2 капсули, два пъти дневно, преди хранене с 240 мл. вода. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Този продукт трябва да се използва в съчетание балансирана диета и подходяща тренировъчна програма.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 30

Комбинации:

За постигане на максимални резултати е добре да комбинирате Naturalico NettleMax и с други продукти, които укрепват здравето и засилват защитните функции на организма.

Подходящи комбинации са:

NettleMax + Immune Boost

NettleMax + Herbal Water Away

NettleMax + Herbal Diuretic

NettleMax + L-Carnitine L-Tartrate

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър