TRIBULUS 1500

TRIBULUS 1500

Код на продукта:TRIBULUS 1500
Наличност:В наличност
Цена: 33,00 лв.
  • Увеличава нивата на тестостерон в кръвта по естествен път 
  • Подобрява протеиновия синтез
  • Благоприятства оптимално представяне 
  • Подобрява функцията на мъжката репродуктивна система 

TRIBULUS 1500 подобрява физическото и психическото представяне по естествен път. NATURALICO®  TRIBULUS 1500 е подобрена формула, която съдържа 1500 мг висококачествен екстракт от Tribulus Terrestris (Бабини зъбки) с минимум 95% натурални стероидни сапонини и 40% протодиосцин. 

Като един от най-известните и ефективни спортни суплементи екстрактът от трибулус терестрис ще поведе представянето ви към следващо по-високо ниво. TRIBULUS 1500 поддържа нивата на тестостерон, следователно се засилва изграждането на мускулна маса, подобрява евентуални проблеми с либидото и благоприятства за здрава ендокринна система. 

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 таблетка дневно, за предпочитане с храната.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60  

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър