ULTRA D3 MAX

ULTRA D3 MAX

Код на продукта:ULTRA D3 MAX
Наличност:В наличност
Цена: 25,00 лв.
  • Подобрява здравето на костите и зъбите 
  • Благоприятства за по-силна имунна система 
  • Подобрява усвояването на калций 
  • Балансира енергийните нива 

 

Избягвайки слънчевите лъчи много от нас не успяват да си набавят необходимото количество витамин Д. 

Най-новото попълнение на Naturalico® Ultra D3 Max осигурява забележително количество от този жизненоважен витамин - цели 10 000 IU. Това количество успешно компенсира дефицита на този витамин, чиито симптоми са честа умора, главоболие, болки в мускулите и ставите, влошено състояние на кожата. 

Витамин Д играе важна роля в много процеси в човешкото тяло като усвояването на калций, имунния отговор при инфекции, здравето на ксотите, ставите и зъбите, регенерацията и дори загубата на тегло. С приема на Naturalico® Ultra D3 Max е възможно да се подобри настроението и да се увеличават енергийните нива. 

 

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 софтгел капсула дневно с 240 мл вода. 

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 1 софтгел капсула

Дози в опаковка: 60 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър