VITAMIN D-3 2500IU

VITAMIN D-3 2500IU

Код на продукта:VITAMIN D-3 2500IU
Наличност:В наличност
Цена: 28,00 лв.
  • Подсилва имунната система 
  • Спомага за здрави кости и зъби
  • Повишава енергийните нива 

Витамин Д е мастноразтворим витамин, който е необходим за подобряване усвояването на калций и фосфор. Точното количество от тези три нутриента е от съществено значение за здрави кости.Витамин Д подпомага имунната система и нервно-мускулната функция. По принцип витамин Д се синтезира в организма при излагане на слънчеви лъчи, но с напредване на възрастта способността на тялото ни да абсорбира този толкова ценен витамин намалява и поради тази причина е от изключително важно значение да приемаме допълнително количества витамин Д (чрез храната или чрез хранителни добавки). В световен мащаб недостигът на витамин Д е един от най-сериозните и разпространени здравословни проблеми. Това състояние се свързва с отслабена имунна система и по-голям риск от боледуване и заразяване с вируси и инфекции. 

Vitamin D-3 на Naturalico предлага с цели 2500 единици под формата на специални софтгел капсули тип "перла" за максимално усвояване. 

 

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 1софтгел капсула дневно, за предпочитане с храни, богати на мазнини.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 1 софтгел капсула

Дози в опаковка: 60  

 

 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър