VITAMIN D3 HIGH POTENCY

VITAMIN D3 HIGH POTENCY

Код на продукта:VITAMIN D3 HIGH POTENCY
Наличност:В наличност
Цена: 23,00 лв.

- Подпомага имунната система 

- Благоприятства здравето на костите и зъбите

- Повишава енергийните нива 

 

Витамин Д-3 е мастноразтворим витамин, който е от съществено значение за усвояването на ценните минерали калций и фосфор.Правилните количества витамин Д3, калций и фосфор са важни за изграждането на здрави кости. Освен това Витамин Д3 подпомага имунната система и невромускулната функция. Набавяме си витамин Д, когато се слагаме на слънчева светлина, но с напредване на възрастта телата ни усвояват все по-малки количества витамин Д по този начин. За това допълнителният прием на този жизненоважен витамин е силно препоръчителен. В световен мащаб недостигът на витамин Д е сред най-често срещаните здравословни състояния и се свързва с намален имунитет и висока податливост на инфекции и вируси. 

NATURALICO® VITAMIN D3 предлага висококачествена форма на витамина под формата на софтгел капсула, която гарантира оптимално усвояване на 3600 единици. 

 

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 софтгел капсула за предпочитане с мазна храна. 

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 1 софтгел капсула

Дози в опаковка: 60  

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър