VITAMIN D3 CALCIUM SELENIUM

VITAMIN D3 CALCIUM SELENIUM

Код на продукта:VITAMIN D3 CALCIUM SELENIUM
Наличност:В наличност
Цена: 38,00 лв.
  • Подобрява костната плътност 
  • Подсилва имунната система 
  • Подпомага метаболизма 
  • Благоприятства сърдечното здраве 

Витамин Д и калцият са от огромно значение за здрави кости и стави. Към тези два незаменими нутриента са добавени и 200 микрограма селен с фармацевтично качество - оптимална доза за подпомагане на имунната система и за цялостното здраве и функциониране на организма. 

Все по-малко хора успяват да си набавят необходимите дози витамин Д от слънчеви бани, за това допълнителната суплементация чрез хранителни добавки е задължителна. Витамин D допринася за силна имунна система, добри енергийни нива и правилното усвояване на калций и фосфор. Освен това облекчава мускулната умора. 

Селенът е от огромно значение за сърдечно-съдовото здраве, допринася за здрава имунна система и подобрява репродуктивната функция, тъй като защитава клетките от свободни радикали. 

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 1-2 таблетка дневно, за предпочитане с храна, богата на мазнини.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 1таблетка

Дози в опаковка: 60  

 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър