За нас

За Нас

NATURALICO® e американски производител на висококачествени натурални добавки, произведени по стандартите за органично производство и отговарящи на изискванията за фармацевтичен клас GMP продукти.

Целта на компанията, основана в Масачузетс през 2004 година, винаги е била да осигури изцяло натурални хранителни добавки на конкурентни цени – просто решение за оптимално здраве всеки ден. Билките, известни също като растителни продукти, са били използвани в продължение на векове и са в основата на много от съвременните лекарства. Всъщност, според Световната Здравна Организация около 80% от населението продължава да използва натурални продукти на билкова основа.

Затова основната цел на Naturalico® е да постигне нужния баланс между традиционната медицина и съвременните науки и изследвания. Непрекъснатият стремеж към насърчаване на по-добро здраве чрез лечебната сила на прородата е основополагащ за дейността на фирмата.  Всеки един от продукти на Naturalico® минава през пълни тестове, за да се гарантира безопасност, ефективност и безкомпромистно качество. „Нашите клиенти оценяват ангажимента, който имаме по отношение на качеството. Това е отговорност, към която се присъединяваме.” Мисията на Naturalico® е да предоставя на своите настоящи и бъдещи клиенти иновативни, изцяло натурални и органични хранителни добавки. Всяка използвана съставка е внимателно подбрана.

Продуктите с име Naturalico® не съдържат добавени изкуствени оцветители или консерванти.

С над 10-годишен опит в индустрията и различни патенти гарантиращи качеството на производство, Naturalico® е сред водещите производители на чисти, органични и изцяло натурални хранителни добавки, на които може да се доверите.