C-1000 with Rose Hips

C-1000 with Rose Hips

Код на продукта:C-1000 with Rose Hips
Наличност:В наличност
Цена: 29,00 лв.
  • По естествен път намалява оксидативния стрес 
  • Подпомага имунната система 
  • Облекчава симптомите на артрит
  • Подпомага производството на колаген 


Човешкият организъм не синтезира самостоятелно витамин С, за това е необходим допълнителен прием на дневна база. Naturalico® C-1000 е висококачествен източник на жизненоважния витамин с добавени 50 мг екстракт от шипка за по-добро усвояване и подсилване на имунната система. 

Екстрактът от шипка е източник на феноли, флаваноиди, елагова киселина, ликопен и витамин Е. Екстрактът от шипка е добре познат и заради способността си да намалява оксидативния стрес и възпалителни процеси в сухожилията. В комбинация с подходящото количество витами С, както е в Naturalico® C-1000, се бори със сиптомите на артрит и срещу свободните радикали. 

 

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 таблетка дневно с 240 мл вода. 

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60  

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър