Условия за доставка

ДОСТАВКА

В момента на доставката потребителят получава стоката с прикрепена фактура и приемно-предавателен протокол. Потребителят е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да попълни протокола и да заплати дължимата сума. Срокове за доставка на стоки: - За поръчки за гр. София – поръчките се доставят в рамките на следващия работен ден - За поръчки извън гр. София – доставките се извършват до 24 часа след получаването на потвърждение за поръчката от служител на Naturalico.bg.

Naturalico.bg се задължава да следи придвижването на стоките след предаването им на куриерската компания. Потребителят има право да бъде информиран за местоположението на пратката, както и оставащото време до доставката. В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, служител на Naturalico.bg е длъжен да уведоми потребителя за това и да посочи нова дата на доставка. Всички стандратни доставки на стоки закупени от нашия сайт се извършват чрез услугите на куриерска фирма, като стойността на доставката се поема от клиента, с изключение на случаите, в които размерът на поръчката е над 100 лв. Стойността на стандартна доставка е 5 лв. Посочените срокове и условия за доставка на стоки от Naturalico.bg важат за територията на Република България.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Плащането на продукти, закупени от интернет магазин Naturalico.bg, се извършва чрез наложен платеж (плащане при доставка) - потребителят заплаща дължимата сума при доставка на стоката от куриера, както и транспортните разходи, свързани с нейната доставка, при условие, че такива се дължат (при поръчки под 100 лв.).