PQQ 30 CAPS

PQQ 30 CAPS

Код на продукта:PQQ
Наличност:В наличност
Цена: 99,00 лв.

• За оптимална митохондриална функция

• Подпомага когнитивната памет

• Бори се със свободните радикали

Описание на продукта:

PQQ е мощен антиоксидант, който успешно се бори с оксидативния стрес. Пиролохинолин-хинон (PQQ) е витаминоподобно съединение, което стимулира митохондриалната биогенеза - растежа на нови митохондрии в клетките. С течение на годините и под въздействието на оксидативния стрес може да се наблюдава митохондриална дисфункция, която е отговорна за множество негативни последици за човешкия организъм. Митохондриалното здраве е в основата на човешкото дълголетие.

PQQ е широко използван за подпомагане на енергийния метаболизъм и като средство за противодействие на стареенето на клетките и тъканите. Многобройни проучвания твърдят, че PQQ е 100 пъти по-ефективен като антиоксидант от витамин C. Ползите от приема на Naturalico PQQ като хранителна добавка са много – поддържа оптимално митохондриално здраве, подпомага сърдечно-съдовата и нервната система, подобрява когнитивната функция и паметта, защитава мозъчните клетки от увреждане, подобрява съня и насърчава здравословното остаряване. Naturalico PQQ ще ви достави оптималната доза пиролохинолин хинон за цялостно здраве и антиейдж ефект.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Внимание: Ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства с рецепта или имате медицинско състояние, моля, консултирайте се с вашия лекар преди употреба. ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Съхранявайте на хладно и сухо място.

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка, приемайте по 1 капсула по време на хранене или според препоръка на медицински специалист.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър