URINARY SUPPORT COMPLEX 60 CAPS

URINARY SUPPORT COMPLEX 60 CAPS

Код на продукта:URINARY-SUPPORT-COMPLEX
Наличност:В наличност
Цена: 49,00 лв.

• Подобрява здравето на пикочните пътища

• Облекчава уринарния дискомфорт

• Осигурява антимикробен ефект=

Описание на продукта:

Инфекциите на пикочните пътища са често срещан проблем, който може да причини сериозен дискомфорт. Въпреки че жените са по-засегнати поради физиологията на уринарната система, мъжете също често страдат от тях. Честото желание за уриниране и болката са някои от симптомите, които могат да бъдат изпитани. Тези инфекции обикновено се причиняват от бактерии, които навлизат и се прикрепват към пикочните пътища.

Naturalico Urinary Support Complex е хранителна добавка, която е чудесно допълнение по време на лечение или като профилактика срещу инфекции на пикочните пътища.

Червената боровинка е най-често използваното естествено средство за облекчаване на  уринарния дискомфорт. Помага за намаляване на инфекцията и улеснява изхвърлянето на бактерии чрез урината. Червените боровинки също могат да предотвратят повторното прикрепване на бактериите към пикочните пътища.

Чистата D-маноза, извлечена от бреза, има подобни функции на червената боровинка, като се свързва с бактериите и предотвратява тяхното прикрепване.

Към нашата комплексна формула добавихме и екстракта от глухарче, известен със своето диуретично и нефропротективно действие.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с известни медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват тази или друга хранителна добавка. ДРЪЖТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение е повредено или счупено. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка, приемайте по 1 таблетка 15-20 минути преди сън.

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър