Turkesterone

Turkesterone

Код на продукта:NATURALICO Turkesterone
Наличност:В наличност
Цена: 72,00 лв.

Naturalico® Turkesterone:

  •  Насърчава протеиновия синтез и мускулния растеж
  •  Увеличава силата и издръжливостта
  •  Подпомага възстановяването след тренировка
  • Ограничава негативното въздействие на стреса

Naturalico® Turkesterone обогатява организма, като насърчава растежа на мускулите и спомага за по-бързото им въстановяване. Адаптогенните свойства на туркестерона помагат в борбата с ежедневния стрес, като намаляват негативното му въздействие и насърчават чувството за баланс и благополучие. Освен това Naturalico® Turkesterone поддържа здравословния метаболизъм и подпомага контрола на теглото. Тази мощна хранителна добавка влияе благоприятно върху когнитивните функции и яснотата на ума, допринасяйки за по-добра продуктивност през целия ден.

Сила и жизненост от природата!

Туркестеронът е фитоекдистероид, който естествено се съдържа в растението Ajuga turkestanica. Той е мощно биоактивно съединение, което проявява анаболна активност. Туркестеронът въздейства върху човешкия организъм подобно на хормона на растежа, като ускорява регенеративните процеси и стимулира развитието на мускулната тъкан. Затова екстрактът от Ajuga turkestanica е особено ценен от спортисти и хора, водещи активен начин на живот.

Защо да изберете Naturalico® Turkesterone?

Naturalico® Turkesterone се произвежда при най-високи стандарти за качество. Всяка партида от продукта се проверява щателно за активни съставки, което гарантира неговата ефективност и безопасност. Използваният екстракт от Ajuga turkestanica е стандартизиран до минимум 10% съдържание на туркестерон, така че всяка доза от продукта осигурява оптимално количество от това ценно вещество. Туркестеронът има много по-широко приложение от това да подпомага изграждането на мускулна маса. Това съединение влияе върху цялостната работа на организма, помага за поддържане на здравословно телесно тегло и влияе положително върху имунната система. Туркестеронът подпомага функцията на сърдечносъдовата система, допринася за подобряване на качеството на съня и психическата устойчивост.

Извлечен от естествени източници, Naturalico® Turkesterone предлага изключителни ползи за цялостно подобряване на здравословното състояние. Възползвайте се от адаптогенните му свойства, които подпомагат управлението на стреса, насърчават издръжливостта и жизнеността.

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка приемайте по 1 капсула дневно или според препоръките на медицински специалист.

Доза: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в доза (една капсула): Екстракт от Ajuga turkestanica (цяло растение) (стандартизиран до 10% туркестерон) 500 mg

Други съставки: желатин, магнезиеви сол на мастни киселини, силициев диоксид

Внимание: Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене. Не превишавайте препоръчителната доза. Бременни или кърмещи жени, деца и лица с 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър