Amygdalin

Amygdalin

Код на продукта:Naturalico Amygdalin
Наличност:В наличност
Цена: 72,00 лв.

Naturalico® Amygdalin:

  • Мощен имуномодулатор
  • Подпомага сърдечносъдовото здраве
  • Повишава жизнеността и енергичността

Naturalico® Amygdalin използва силата на екстракта от кайсиеви ядки, действайки като силен имуностимулатор и химиотерапевтик. Познат още като витамин B-17, амигдалинът е основното активно вещество в екстракта. Той служи като надеждна бариера срещу множество заболявания и ефективно укрепва защитните сили на организма срещу вредни агенти. Неговите имуностимулиращи свойства допринасят значително за нормалното функциониране на имунната система и поддържат здравето на сърдечносъдовата система.

Амигдалинът е активна съставка с фармацевтичен потенциал, която се съдържа в бадемите и семената на растенията от семейство Rosaceae. Той има противовъзпалително, антибактериално, антиоксидантно и имуномодулиращо действие. Бензалдехидът, който присъства в молекулата му, го прави аналгетик. Положителните ефекти на амигдалина са изследвани в продължение на десетилетия и резултатите показват благоприятно въздействие върху широк спектър от медицински състояния, включително, но не само, при астма, бронхит, различни видове рак и др. Приема се, че амигдалинът може да упражнява противоракова активност чрез апоптоза, предотвратявайки растежа на туморните клетки и тяхното метастазиране. Въпреки това са необходими допълнителни изследвания, за да се изяснят в детайли механизмите на действие.

Naturalico® Amygdalin е чудесен избор за всеки, който търси естествен подход за подобряване на своето здраве. Особено препоръчителна по време на различни терапии, компрометиращи имунитета, тази изключителна хранителна добавка повишава тонуса и ревитализира тялото.

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка приемайте по 1 капсула дневно с храна или според препоръките на медицински специалист.

Доза: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в доза (една капсула): Екстракт от кайсиеви ядки (амигдалин) 550 mg

Други съставки: желатин, магнезиеви сол на мастни киселини, силициев диоксид

Внимание: Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене. Не превишавайте препоръчителната доза. Бременни или кърмещи жени, деца и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват тази или друга хранителна добавка. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение е нарушено. Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър