Naturalico OmegaMax 60 софтгел капсули

Naturalico OmegaMax 60 софтгел капсули

Код на продукта:OmegaMax
Наличност:В наличност
Цена: 48,00 лв.
  • Поддържа здравето на сърдечносъдовата система
  • Облекчава болките в ставите и подобрява подвижността
  • Укрепва имунната система

Подобрете своето здраве и се насладете на жизнеността, която идва с оптималното благосъстояние на сърцето, мозъка и ставите. Заложете на чистотата, ефективността и научната подкрепа на Naturalico OmegaMax - внимателно формулираната хранителна добавка, която съчетава трансформиращата сила на есенциалните мастни киселини и витамин D3.

 

Омега-3 рибеното масло, извлечено от дълбоководни и студеноводни риби, представлява изключително богат източник на незаменими мастни киселини, като EPA и DHA. Тези мастни киселини са от съществено значение за поддържането на различни аспекти на здравето ви. EPA и DHA помагат за поддържане на здравословната функция на сърдечносъдовата система, като намаляват кръвното налягане и нивата на триглицеридите, което е отличен начин да се намали риска от сърдечни заболявания. Освен това, те имат противовъзпалителни свойства, които облекчават болките в ставите и подобряват тяхната подвижност.

 

EPA и DHA също играят важна роля в подобряването на когнитивната функция и регулирането на настроението. Те съдействат за подобряване на умствената яснота и поддържане на добро емоционално състояние. Допълнително, DHA е ключов компонент за здравословната функция на ретината, което е от съществено значение за поддържане на здравословно зрение, особено с напредване на възрастта.

 

Витамин D3, известен още като "слънчев витамин", предоставя множество ползи за здравето. Той подобрява абсорбцията на калций, което е от съществено значение за здравето на костите. Адекватните нива на витамин D3 играят ключова роля в поддържането на добрата функция на имунната система, което помага на организма ви да се справи с инфекции и да поддържа общото ви благосъстояние.

 

С Naturalico OmegaMax получавате всички тези благоприятни ефекти, осигуряващи оптимална подкрепа за здравето на вашето сърце, мозък и стави.

 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър