Organic Bacopa

Organic Bacopa

Код на продукта: Organic Bacopa
Наличност:В наличност
Цена: 84,00 лв.
  • Фокус и умствена яснота
  • Подобрява паметта и изостря когнитивните способности
  • Подкрепа при стрес и тревожност
  • Обогатен с екстракт от шафран за максимална ефективност
 

 

Bacopa monnieri, наричан също така и Brahmi, е растение с дълга история на употреба в аюрведическата медицина, като е високо ценено заради своите благоприятни ефекти върху паметта и умствената дейност. Naturalico Organic Bacopa представлява естествена добавка, която цели когнитивната функция и здравето на мозъка, предоставяйки изключително ползотворни свойства за вашето общо благосъстояние.

 

Този продукт е обогатен с екстракт от шафран, който допълнително насърчава психическото здраве, фокуса и концентрацията. Същевременно, шафранът притежава успокояващи и намаляващи стреса свойства, които помагат за постигане на вътрешен покой и хармония.

 

Невропротективните свойства на Bacopa monnieri са от съществено значение за предотвратяване на влошаването на здравето на мозъка, свързано с напредване на възрастта. Naturalico Organic Bacopa допринася за повишаване на нивата на серотонин и допамин в мозъка, което води до подобрен фокус и умствена яснота.

 

Ключовите съставки в тази билка, известни като бакозиди, имат мощно антиоксидантно действие, което помага за защитата на мозъка, като елиминира вредните свободни радикали и поддържа неговата здрава функция.

 

С Naturalico Organic Bacopa можете да се насладите на всички тези благоприятни ефекти, осигурявайки си необходимата подкрепа за оптимално функциониране на мозъка и дългогодишно здраве.

 

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           Добър